Dachser koopt Zweedse koelvervoerder Frigoscandia

1300 medewerkers

Wegvervoerder Dachser heeft het Zweedse Frigoscandia overgenomen. Bij de koelvervoerder werken 1.300 werknemers, waarvan het gros in Zweden. Het bedrijf heeft daar een vloot van 260 eigen voertuigen. De huidige eigenaar Mutares laat aan zijn investeerders weten dat de verkoop van het 100%-belang zo’n 66 miljoen euro opbrengt.

Vrachtwagen van Frigoscandia
Foto: Dachser

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Dachser koopt Zweedse koelvervoerder Frigoscandia | NT

Dachser koopt Zweedse koelvervoerder Frigoscandia

1300 medewerkers

Wegvervoerder Dachser heeft het Zweedse Frigoscandia overgenomen. Bij de koelvervoerder werken 1.300 werknemers, waarvan het gros in Zweden. Het bedrijf heeft daar een vloot van 260 eigen voertuigen. De huidige eigenaar Mutares laat aan zijn investeerders weten dat de verkoop van het 100%-belang zo’n 66 miljoen euro opbrengt.

Vrachtwagen van Frigoscandia
Foto: Dachser

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding