Fusie TVB Transport en SVB Transportgroep

geconditioneerd groupagevervoer

TVB en SVB Transportgroep zijn sinds 1 januari 2024 gefuseerd en werken nu vanuit de locatie van SVB in Poeldijk op ABC Westland. Met de fusie willen de bedrijven hun slagkracht in geconditioneerd groupagevervoer voor zowel binnen- als buitenlands transport in onder andere groente en fruit versterken.

Foto: SVB Transportgroep

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Fusie TVB Transport en SVB Transportgroep | NT

Fusie TVB Transport en SVB Transportgroep

geconditioneerd groupagevervoer

TVB en SVB Transportgroep zijn sinds 1 januari 2024 gefuseerd en werken nu vanuit de locatie van SVB in Poeldijk op ABC Westland. Met de fusie willen de bedrijven hun slagkracht in geconditioneerd groupagevervoer voor zowel binnen- als buitenlands transport in onder andere groente en fruit versterken.

Foto: SVB Transportgroep

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding