FNV mikt op vierdaagse werkweek bij NS, KLM

UTRECHT – Verdere stappen op weg naar een vierdaagse werkweek, meer banen, verbetering van de koopkracht en gezonder werk. Dat zijn de uitgangspunten van de Vervoersbond FNV bij de komende CAO- onderhandelingen met onder andere de Nederlandse Spoorwegen en de KLM. De voorkeur van het FNV gaat uit naar contracten met een looptijd van een jaar.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

FNV mikt op vierdaagse werkweek bij NS, KLM | NT

FNV mikt op vierdaagse werkweek bij NS, KLM

UTRECHT – Verdere stappen op weg naar een vierdaagse werkweek, meer banen, verbetering van de koopkracht en gezonder werk. Dat zijn de uitgangspunten van de Vervoersbond FNV bij de komende CAO- onderhandelingen met onder andere de Nederlandse Spoorwegen en de KLM. De voorkeur van het FNV gaat uit naar contracten met een looptijd van een jaar.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu