Europees Centrum Infrastructuur basis van uitbreiding wegennet

DEN HAAG – Een Europees Centrum voor de Infrastructuur moet oplossingen aandragen voor de knelpunten in het wegennet. Het geld voor de aanleg van infrastructuur kan de EG beter op de geldmarkt lenen dan afwentelen op het vervoerend bedrijfsleven. Dit zijn enige aanbevelingen uit het Handvest ‘Vrij Baan’ van de liberale Europarlementarier F. Wijsenbeek.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Europees Centrum Infrastructuur basis van uitbreiding wegennet | NT

Europees Centrum Infrastructuur basis van uitbreiding wegennet

DEN HAAG – Een Europees Centrum voor de Infrastructuur moet oplossingen aandragen voor de knelpunten in het wegennet. Het geld voor de aanleg van infrastructuur kan de EG beter op de geldmarkt lenen dan afwentelen op het vervoerend bedrijfsleven. Dit zijn enige aanbevelingen uit het Handvest ‘Vrij Baan’ van de liberale Europarlementarier F. Wijsenbeek.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu