Agenten bezorgd over beperkingen NVOCC’s Wereldcongres FIATA beheerst door Amerikaanse maatregel

SINGAPORE – De maatregel van de Amerikaanse Federal Maritime Commission (FMC) om de buitenlandse NVOCC’s beperkingen op te leggen, beheerst het 22ste Wereldcongres van de FIATA (expediteurs), dat gisteren werd geopend. De omstreden maatregel heeft al het afgelopen jaar het beleid van de FIATA voor een groot deel gedomineerd. Zodoende was de FIATA in de maanden voorafgaande aan het congres nog nooit zo actief, zei de vertrekkend president Curt Stjernlof bij de start van het bera

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Agenten bezorgd over beperkingen NVOCC’s Wereldcongres FIATA beheerst door Amerikaanse maatregel | NT

Agenten bezorgd over beperkingen NVOCC’s Wereldcongres FIATA beheerst door Amerikaanse maatregel

SINGAPORE – De maatregel van de Amerikaanse Federal Maritime Commission (FMC) om de buitenlandse NVOCC’s beperkingen op te leggen, beheerst het 22ste Wereldcongres van de FIATA (expediteurs), dat gisteren werd geopend. De omstreden maatregel heeft al het afgelopen jaar het beleid van de FIATA voor een groot deel gedomineerd. Zodoende was de FIATA in de maanden voorafgaande aan het congres nog nooit zo actief, zei de vertrekkend president Curt Stjernlof bij de start van het bera

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu