ISO plus en min illusies

In Belgie zijn twee adviesbureaus opgestaan die in navolging van Nederland, maar dan ongesubsideerd, de transportondernemers met de kleine beurs op een goedkope manier aan het ISO-9002 kwaliteitscertificaat willen helpen. Net als in Nederland een soort doe- het-zelf cursus. Uiteraard wordt erbij vermeld tegen kostprijs, hetgeen onverlet laat dat de organisatoren van de cursus er toch dik een belegde boterham aan willen verdienen.

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

ISO plus en min illusies | NT

ISO plus en min illusies

In Belgie zijn twee adviesbureaus opgestaan die in navolging van Nederland, maar dan ongesubsideerd, de transportondernemers met de kleine beurs op een goedkope manier aan het ISO-9002 kwaliteitscertificaat willen helpen. Net als in Nederland een soort doe- het-zelf cursus. Uiteraard wordt erbij vermeld tegen kostprijs, hetgeen onverlet laat dat de organisatoren van de cursus er toch dik een belegde boterham aan willen verdienen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu