Ook De Bruin, Bakker en H&S ISO-9002-certificaat

ROTTERDAM – De transportbedrijven De Bruin (Surhuisterveen), Bakker Logistics (Bunschoten) en H&S (Barneveld) zijn toegetreden tot het legertje Nederlandse vervoerders met het kwaliteitscertificaat ISO- 9002. Het certificaat voor De Bruin werd gisteren officieel overhandigd door de ex-staatssecretaris van verkeer en waterstaat, drs J.F. Scherpenhuizen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Ook De Bruin, Bakker en H&S ISO-9002-certificaat | NT

Ook De Bruin, Bakker en H&S ISO-9002-certificaat

ROTTERDAM – De transportbedrijven De Bruin (Surhuisterveen), Bakker Logistics (Bunschoten) en H&S (Barneveld) zijn toegetreden tot het legertje Nederlandse vervoerders met het kwaliteitscertificaat ISO- 9002. Het certificaat voor De Bruin werd gisteren officieel overhandigd door de ex-staatssecretaris van verkeer en waterstaat, drs J.F. Scherpenhuizen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu