Het certificaat – behaald onder ‘begeleiding’ van bureau Aalgo Benelux in Den Haag – geldt voor alle bedrijfsactiviteiten, dus inclusief op- en overslag en het distributiecentrum ter bediening van de lijn Scandinavie – Zuid-Europa.
“Het behalen van het certificaat is een bekroning van het eendrachtig streven van directie en personeel om in het Europa van de jaren negentig als volumevervoerder klaar te staan. De kwaliteit van ons produkt kunnen we garanderen omdat er sprake zal zijn van een constante kwaliteitsbewaking” , aldus een wel zeer optimistische directeur A. de Bruin.
Bij Bakker wordt vandaag ook een bescheiden feest gevierd. “Het kwaliteitsvirus in dit bedrijf is sterker dan het meest hardnekkige griepvirus en zal – naar ik hoop – ook blijvend woekeren” , aldus directeur E. Bakker. De finale audit door het Duitse bureau Dekra uit Stuttgart nam drie dagen in beslag en resulteerde uiteindelijk in vijf kilo papier. “Zij hebben het spreekwoordelijke Duitse ‘Grundlichkeit’ weer volledig waargemaakt.” Bakker is gespecialiseerd in de distributie van consumptieve artikelen.

Groot belang

H&S (onderdeel van de Britse P&O Roadtanks Group) beschikt nu ook over het felbegeerde certificaat ISO-9002. “Om aan te sluiten bij de steeds meer kwaliteitsgerichte levensmiddelenindustrie heeft H&S bewust gekozen om zich te laten certificeren. Een constante kwaliteitsbewaking is gewoon van essentieel belang” , meent commercieel manager M.L. Koenders.
H&S is specialist in het vervoer van levensmiddelen en beschikt over vestigingen in Nederland, Belgie, Duitsland en Oostenrijk. Het bedrijf telt momenteel 200 tankwagens.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement