Meer afval naar Belgie

DEN HAAG – De afgelopen tien jaar is veel meer afval uit Nederland illegaal naar Belgie getransporteerd dan tot nu toe werd aangenomen. Ook zijn milieuschadelijke resten van afval dat in Nederland is verbrand, op Belgische stortplaatsen voor huishoudelijk afval terechtgekomen. Dit beweert de Belgische Europarlementarier P. Staes. De politicus, lid van de ‘groene’ partij Agalev, baseert zijn uitlatingen voor een deel op documenten van gerechtelijk en administratief onderzo

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Meer afval naar Belgie | NT

Meer afval naar Belgie

DEN HAAG – De afgelopen tien jaar is veel meer afval uit Nederland illegaal naar Belgie getransporteerd dan tot nu toe werd aangenomen. Ook zijn milieuschadelijke resten van afval dat in Nederland is verbrand, op Belgische stortplaatsen voor huishoudelijk afval terechtgekomen. Dit beweert de Belgische Europarlementarier P. Staes. De politicus, lid van de ‘groene’ partij Agalev, baseert zijn uitlatingen voor een deel op documenten van gerechtelijk en administratief onderzo

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu