Samenwerking HOV en MEO

HARLINGEN – Het Harlinger Overslag en Veembedrijf (HOV) en MEO Dienstverlening in Medemblik gaan in de havens Harlingen en Beverwijk hun stuwadoorsactiviteiten bundelen. Beide bedrijven sluiten niet uit dat het samenwerkingsverband in de toekomst wordt omgezet in een fusie.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Samenwerking HOV en MEO | NT

Samenwerking HOV en MEO

HARLINGEN – Het Harlinger Overslag en Veembedrijf (HOV) en MEO Dienstverlening in Medemblik gaan in de havens Harlingen en Beverwijk hun stuwadoorsactiviteiten bundelen. Beide bedrijven sluiten niet uit dat het samenwerkingsverband in de toekomst wordt omgezet in een fusie.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu