Distripark Maasvlakte: welk vervoersconcept?

Over niet al te lange tijd zullen de eerste contouren van het Distripark Maasvlakte zichtbaar worden. Een dezer dagen wordt gestart met het bouwrijp maken van de terreinen en zal ondermeer met de aanleg van wegen worden begonnen. Medio 1996 zullen ook de eerste bedrijven hun intrede op het park kunnen maken. Op het 123 hectare metende distripark zal 62 hectare netto bestemd zijn voor distributie-activiteiten. De resterende 24 hectare netto terrein is gereserveerd voor facilitai

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Distripark Maasvlakte: welk vervoersconcept? | NT

Distripark Maasvlakte: welk vervoersconcept?

Over niet al te lange tijd zullen de eerste contouren van het Distripark Maasvlakte zichtbaar worden. Een dezer dagen wordt gestart met het bouwrijp maken van de terreinen en zal ondermeer met de aanleg van wegen worden begonnen. Medio 1996 zullen ook de eerste bedrijven hun intrede op het park kunnen maken. Op het 123 hectare metende distripark zal 62 hectare netto bestemd zijn voor distributie-activiteiten. De resterende 24 hectare netto terrein is gereserveerd voor facilitai

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu