ZUIDELIJKE CONCURRENT VOOR ANTWERPEN EN ROTTERDAM ; Marseille wil achterland uitbreiden naar noorden

De concurrentie voor havens als Antwerpen en Rotterdam komt niet alleen uit de eigen Hamburg/Le Havre- range. Er is ook een overlapping met het achterland van Marseille. De laatste jaren voelden de noordelijke havens die concurrentie amper omdat de Franse haven geplaagd werd door stakingen. Marseille is nu echter volop bezig verkeren uit het zuiden van Duitsland, Zwitserland en natuurlijk ook Frankrijk aan te trekken.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

ZUIDELIJKE CONCURRENT VOOR ANTWERPEN EN ROTTERDAM ; Marseille wil achterland uitbreiden naar noorden | NT

ZUIDELIJKE CONCURRENT VOOR ANTWERPEN EN ROTTERDAM ; Marseille wil achterland uitbreiden naar noorden

De concurrentie voor havens als Antwerpen en Rotterdam komt niet alleen uit de eigen Hamburg/Le Havre- range. Er is ook een overlapping met het achterland van Marseille. De laatste jaren voelden de noordelijke havens die concurrentie amper omdat de Franse haven geplaagd werd door stakingen. Marseille is nu echter volop bezig verkeren uit het zuiden van Duitsland, Zwitserland en natuurlijk ook Frankrijk aan te trekken.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu