Voorarrest Paul van Wanrooy verlengd

cokesmokkel

Paul van Wanrooy, directeur van Van Wanrooy Transport uit Oosterhout, blijft voorlopig vastzitten. Zijn voorarrest is bij de voorgeleiding bij de rechter-commissaris verlengd. Ook het voorarrest van drie andere verdachten werd verlengd.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Voorarrest Paul van Wanrooy verlengd | NT

Voorarrest Paul van Wanrooy verlengd

cokesmokkel

Paul van Wanrooy, directeur van Van Wanrooy Transport uit Oosterhout, blijft voorlopig vastzitten. Zijn voorarrest is bij de voorgeleiding bij de rechter-commissaris verlengd. Ook het voorarrest van drie andere verdachten werd verlengd.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu