Amazon onttroont Google als meest waardevolle merk ter wereld

Onderzoek

Amazon is uitgegroeid tot het waardevolste merk ter wereld. De internetgigant, die zich steeds nadrukkerlijker als logistiek bedrijf profileert, prijkt bovenaan de jaarlijkse BrandZ-lijst van van onderzoeksbureau Kantar. Het merk is inmiddels 315 miljard dollar waard, 52% meer dan vorig jaar.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Amazon onttroont Google als meest waardevolle merk ter wereld | NT

Amazon onttroont Google als meest waardevolle merk ter wereld

Onderzoek

Amazon is uitgegroeid tot het waardevolste merk ter wereld. De internetgigant, die zich steeds nadrukkerlijker als logistiek bedrijf profileert, prijkt bovenaan de jaarlijkse BrandZ-lijst van van onderzoeksbureau Kantar. Het merk is inmiddels 315 miljard dollar waard, 52% meer dan vorig jaar.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu