Dat meldt de binnenvaartorganisatie in zijn nieuwsbrief van deze week. Het zogenoemde ‘ketenbrede visietraject’ moet leiden tot ‘een beeld van de toekomst, waaraan leden hun ondernemingsplannen kunnen toetsen of richting kunnen geven, en waarmee BLN-Schuttevaer zijn activiteiten kan afstemmen op stakeholders en overheid’.

Dat moet niet alleen aantrekkelijk, inspirerend, maar ook realistisch en bruikbaar zijn, schrijft de organisatie in de nieuwsbrief. Het proces moet voor het eind van het jaar worden afgerond. De belangenvereniging is daar de afgelopen weken mee gestart en houdt volgende maand een bijeenkomst waarin leden en andere partijen in debat kunnen over de kansen en bedreigingen voor het vervoer over water.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement