Duitsland wil uitdroging Rijn zoals in 2018 voorkomen

waterstand

De Duitse verkeersminister, Andreas Scheuer, heeft een acht-puntenplan gepresenteerd om de Rijn ook in droge perioden redelijk bevaarbaar te houden. Langdurige stillegging van de binnenvaart, zoals vorig jaar, moet in de toekomst worden voorkomen.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Duitsland wil uitdroging Rijn zoals in 2018 voorkomen | NT

Duitsland wil uitdroging Rijn zoals in 2018 voorkomen

waterstand

De Duitse verkeersminister, Andreas Scheuer, heeft een acht-puntenplan gepresenteerd om de Rijn ook in droge perioden redelijk bevaarbaar te houden. Langdurige stillegging van de binnenvaart, zoals vorig jaar, moet in de toekomst worden voorkomen.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu