CTT: ‘Prijs bepaalt de modaliteit’

interview

Multimodaliteit wordt steeds belangrijker voor transport. Zeker om de modal shift verder te bewerkstelligen. Terminals spelen hierin een belangrijke rol. Met drie binnenvaartterminals in Nederland (Almelo, Hengelo en Rotterdam) is de Combi Terminal Twente (CTT) een belangrijke speler in het vervoer van goederen richting Oost-Europa.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

CTT: ‘Prijs bepaalt de modaliteit’ | NT

CTT: ‘Prijs bepaalt de modaliteit’

interview

Multimodaliteit wordt steeds belangrijker voor transport. Zeker om de modal shift verder te bewerkstelligen. Terminals spelen hierin een belangrijke rol. Met drie binnenvaartterminals in Nederland (Almelo, Hengelo en Rotterdam) is de Combi Terminal Twente (CTT) een belangrijke speler in het vervoer van goederen richting Oost-Europa.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu