‘Nieuw Europees binnenvaartbeleid zorgt voor afstemming lidstaten’

EICB

‘Ons wensenlijstje bevat drie doelen: zero emissie, autonoom varen en klimaatbestendige infrastructuur en schepen.’ Martin Quispel, Sr. Expert Project Manager van Expertise- en Innovatie Centrum Binnenvaart (EICB), vertelt hoe de binnenvaart er over 30 jaar uit moet zien. In januari 2021 gaat het project Platina 3 van start voor de ontwikkeling van het binnenvaartbeleid op Europese schaal.

Martin Quispel

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Nieuw Europees binnenvaartbeleid zorgt voor afstemming lidstaten’ | NT

‘Nieuw Europees binnenvaartbeleid zorgt voor afstemming lidstaten’

EICB

‘Ons wensenlijstje bevat drie doelen: zero emissie, autonoom varen en klimaatbestendige infrastructuur en schepen.’ Martin Quispel, Sr. Expert Project Manager van Expertise- en Innovatie Centrum Binnenvaart (EICB), vertelt hoe de binnenvaart er over 30 jaar uit moet zien. In januari 2021 gaat het project Platina 3 van start voor de ontwikkeling van het binnenvaartbeleid op Europese schaal.

Martin Quispel

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu