‘Megacontainerschepen verstoren havenlogistiek in Rotterdam’

Congestie

Het congestieprobleem in de Rotterdamse haven is volgens voorzitter Maira van Helvoirt van LINc, de organisatie van de containerbinnenvaart, niet simpel uit te leggen. ‘Het is zo’n complex en structureel probleem, we praten er al jaren over. Het is ook niet alsof er 365 dagen per jaar zware vertraging is. Het containersysteem is in zijn geheel zó kwetsbaar, dat bij een kleine storing in de keten, het hele kaartenhuis instort.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Megacontainerschepen verstoren havenlogistiek in Rotterdam’ | NT

‘Megacontainerschepen verstoren havenlogistiek in Rotterdam’

Congestie

Het congestieprobleem in de Rotterdamse haven is volgens voorzitter Maira van Helvoirt van LINc, de organisatie van de containerbinnenvaart, niet simpel uit te leggen. ‘Het is zo’n complex en structureel probleem, we praten er al jaren over. Het is ook niet alsof er 365 dagen per jaar zware vertraging is. Het containersysteem is in zijn geheel zó kwetsbaar, dat bij een kleine storing in de keten, het hele kaartenhuis instort.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen