NT TV: congestie binnenvaart in de Rotterdamse haven

Replay

Er geldt nog steeds een wachttijd van een paar dagen voor binnenvaartschepen in de Rotterdamse haven. De volumes groeien, terwijl de capaciteit achterblijft. Hoe groot is het effect van de Suez-blokkade op de vertragingen? En de hamvraag: hoe kan de congestie opgelost worden? NT TV ging erover in gesprek met Maira van Helvoirt van CBRB en professor Albert Veenstra van de Rotterdam School of Management en TKI Dinalog.

Bekijk de uitzending:

NT TV: congestie binnenvaart in de Rotterdamse haven | NT

NT TV: congestie binnenvaart in de Rotterdamse haven

Replay

Er geldt nog steeds een wachttijd van een paar dagen voor binnenvaartschepen in de Rotterdamse haven. De volumes groeien, terwijl de capaciteit achterblijft. Hoe groot is het effect van de Suez-blokkade op de vertragingen? En de hamvraag: hoe kan de congestie opgelost worden? NT TV ging erover in gesprek met Maira van Helvoirt van CBRB en professor Albert Veenstra van de Rotterdam School of Management en TKI Dinalog.

Bekijk de uitzending: