Alle hens aan dek voor een groenere binnenvaart

Vooruitblik

Extreem hoge waterstanden op de Maas waarvan verladers de dupe waren, grote vertragingen in de Rotterdamse haven: de binnenvaart had vorig jaar veel hindernissen te nemen. Gaat voor de Nederlandse binnenvaart in 2022 het gezegde op: na regen komt zonneschijn? Een ding is al zeker: er zal ‘vergroend’ moeten worden.

shutterstock_1240836538, binnenvaart, schip
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Alle hens aan dek voor een groenere binnenvaart | NT

Alle hens aan dek voor een groenere binnenvaart

Vooruitblik

Extreem hoge waterstanden op de Maas waarvan verladers de dupe waren, grote vertragingen in de Rotterdamse haven: de binnenvaart had vorig jaar veel hindernissen te nemen. Gaat voor de Nederlandse binnenvaart in 2022 het gezegde op: na regen komt zonneschijn? Een ding is al zeker: er zal ‘vergroend’ moeten worden.

shutterstock_1240836538, binnenvaart, schip
Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen