Rijkswaterstaat: weinig water in de Maas, maar nog voldoende

Droogte

De waterstand in de Maas daalt op dit moment langzaam en de daling zet door, maar er is in de Maas nog geen sprake van een dreigend watertekort. De aanvoer van water in de rivier is nog voldoende om aan de watervraag te voldoen, aldus Rijkswaterstaat. Waterschap Aa en Maas denkt dat de rivier de hele komende week nog voldoende water zal behouden.

Foto: NT / Tom van Gurp

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Rijkswaterstaat: weinig water in de Maas, maar nog voldoende | NT

Rijkswaterstaat: weinig water in de Maas, maar nog voldoende

Droogte

De waterstand in de Maas daalt op dit moment langzaam en de daling zet door, maar er is in de Maas nog geen sprake van een dreigend watertekort. De aanvoer van water in de rivier is nog voldoende om aan de watervraag te voldoen, aldus Rijkswaterstaat. Waterschap Aa en Maas denkt dat de rivier de hele komende week nog voldoende water zal behouden.

Foto: NT / Tom van Gurp

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen