Binnenvaart richting Dutch Fresh Port is alternatief voor truckvervoer

ananassen over water

Containers met versproducten gaan vanaf de Rotterdamse deepsea-terminals steeds meer via de binnenvaart naar Dutch Fresh Port in Barendrecht-Ridderkerk. Het blijkt lonend om die krappe 40 kilometer over het water af te leggen, al is het nu wel zaak dat meer partijen de pioniers gaan volgen.

Foto: Rieneke Kok, NT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Binnenvaart richting Dutch Fresh Port is alternatief voor truckvervoer | NT

Binnenvaart richting Dutch Fresh Port is alternatief voor truckvervoer

ananassen over water

Containers met versproducten gaan vanaf de Rotterdamse deepsea-terminals steeds meer via de binnenvaart naar Dutch Fresh Port in Barendrecht-Ridderkerk. Het blijkt lonend om die krappe 40 kilometer over het water af te leggen, al is het nu wel zaak dat meer partijen de pioniers gaan volgen.

Foto: Rieneke Kok, NT

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu