NPRC steekt 3 miljoen in verduurzaming eigen vloot

Terugbrengen CO2-uitstoot

Binnenvaartcoöperatie NPRC investeert 3 miljoen euro in de verduurzaming van de binnenvaartvloot. Leden kunnen het geld inzetten om te investeren in het verlagen van CO2- en stikstofemissies van het eigen schip. De 150 leden van de coöperatie varen gezamenlijk met 200 binnenvaartschepen die droge bulk, containers en stukgoed vervoeren.

Foto: NPRC

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

NPRC steekt 3 miljoen in verduurzaming eigen vloot | NT

NPRC steekt 3 miljoen in verduurzaming eigen vloot

Terugbrengen CO2-uitstoot

Binnenvaartcoöperatie NPRC investeert 3 miljoen euro in de verduurzaming van de binnenvaartvloot. Leden kunnen het geld inzetten om te investeren in het verlagen van CO2- en stikstofemissies van het eigen schip. De 150 leden van de coöperatie varen gezamenlijk met 200 binnenvaartschepen die droge bulk, containers en stukgoed vervoeren.

Foto: NPRC

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu