Stakende sluiswachters leggen Vlaamse binnenvaart stil

onaangekondigde stakingsactie

Sinds maandagochtend worden diverse sluizen op en bruggen over de Vlaamse binnenwateren niet meer bediend. Deze onaangekondigde stakingsactie wordt gesteund door verschillende vakbonden. Voor veel binnenschippers lopen de wachttijden op en ook de bedrijven die kozen voor levering of toelevering over het water lopen economische schade op.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Stakende sluiswachters leggen Vlaamse binnenvaart stil | NT

Stakende sluiswachters leggen Vlaamse binnenvaart stil

onaangekondigde stakingsactie

Sinds maandagochtend worden diverse sluizen op en bruggen over de Vlaamse binnenwateren niet meer bediend. Deze onaangekondigde stakingsactie wordt gesteund door verschillende vakbonden. Voor veel binnenschippers lopen de wachttijden op en ook de bedrijven die kozen voor levering of toelevering over het water lopen economische schade op.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding