Harbers: ‘Binnenvaart moet nu al overstappen op biobrandstof’

Actieagenda Toekomst Binnenvaart

Binnenvaartschepen moeten zo snel mogelijk gaan varen op biobrandstoffen. Dat stelt demissionair minister Mark Harbers van IenW in de ‘Actieagenda Toekomst Binnenvaart’. Alleen zo is op korte termijn voldoende CO2-reductie te realiseren. De toepassing van zero-emissie technologieën op grote schaal kan naar verwachting pas vanaf 2035 gaan plaatsvinden.

Foto: Martens Multimedia

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Harbers: ‘Binnenvaart moet nu al overstappen op biobrandstof’ | NT

Harbers: ‘Binnenvaart moet nu al overstappen op biobrandstof’

Actieagenda Toekomst Binnenvaart

Binnenvaartschepen moeten zo snel mogelijk gaan varen op biobrandstoffen. Dat stelt demissionair minister Mark Harbers van IenW in de ‘Actieagenda Toekomst Binnenvaart’. Alleen zo is op korte termijn voldoende CO2-reductie te realiseren. De toepassing van zero-emissie technologieën op grote schaal kan naar verwachting pas vanaf 2035 gaan plaatsvinden.

Foto: Martens Multimedia

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding