Nieuwe containerterminal Deventer moet 30.000 teu gaan verwerken

Operationeel vanaf januari 2024

Vanaf januari 2024 varen tussen de nieuwe containerterminal in de binnenhaven van Deventer en de haven van Rotterdam wekelijks twee tot vier schepen. De terminal werd deze week alvast feestelijk geopend. De terminal is eigendom van BCTN en de Vos Transport Group, de exploitatie gaat via het nieuwe bedrijf Inland Terminal Deventer.

Foto: Inland Terminal Deventer

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Nieuwe containerterminal Deventer moet 30.000 teu gaan verwerken | NT

Nieuwe containerterminal Deventer moet 30.000 teu gaan verwerken

Operationeel vanaf januari 2024

Vanaf januari 2024 varen tussen de nieuwe containerterminal in de binnenhaven van Deventer en de haven van Rotterdam wekelijks twee tot vier schepen. De terminal werd deze week alvast feestelijk geopend. De terminal is eigendom van BCTN en de Vos Transport Group, de exploitatie gaat via het nieuwe bedrijf Inland Terminal Deventer.

Foto: Inland Terminal Deventer

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding