Sluis in Maas bij Grave weer gestremd door kapotte deur

Omvaren via Weurt

De noordelijke deur van de sluis in de Maas bij Grave is weer kapot. Vorige week was er ook een storing aan deze sluisdeur. Ditmaal verwacht Rijkswaterstaat dat de reparatie enkele dagen gaat duren. Schippers in zowel noordelijke als zuidelijke richting moeten omvaren via de sluis in Weurt bij Nijmegen.

Foto: Rijkswaterstaat

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Sluis in Maas bij Grave weer gestremd door kapotte deur | NT

Sluis in Maas bij Grave weer gestremd door kapotte deur

Omvaren via Weurt

De noordelijke deur van de sluis in de Maas bij Grave is weer kapot. Vorige week was er ook een storing aan deze sluisdeur. Ditmaal verwacht Rijkswaterstaat dat de reparatie enkele dagen gaat duren. Schippers in zowel noordelijke als zuidelijke richting moeten omvaren via de sluis in Weurt bij Nijmegen.

Foto: Rijkswaterstaat

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding