Vier nieuwe deelnemers voor Nextlogic, volume nu 67% containerplanning

containerbinnenvaart

Terminal RBC, barge operators Felicitas en BTT en het empty depot Cetem zijn in januari aangesloten bij Nextlogic, het systeem waarmee containerbinnenvaart in de Rotterdamse haven kan worden ingepland. Daarmee valt nu twee derde van de totale containerplanning onder Nextlogic. Directeur Sijbrand Pot voorspelt nog altijd ‘100% deelname’ op korte termijn.

Terminal RBC sluit aan bij Nextlogic. Foto: Nextlogic

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Vier nieuwe deelnemers voor Nextlogic, volume nu 67% containerplanning | NT

Vier nieuwe deelnemers voor Nextlogic, volume nu 67% containerplanning

containerbinnenvaart

Terminal RBC, barge operators Felicitas en BTT en het empty depot Cetem zijn in januari aangesloten bij Nextlogic, het systeem waarmee containerbinnenvaart in de Rotterdamse haven kan worden ingepland. Daarmee valt nu twee derde van de totale containerplanning onder Nextlogic. Directeur Sijbrand Pot voorspelt nog altijd ‘100% deelname’ op korte termijn.

Terminal RBC sluit aan bij Nextlogic. Foto: Nextlogic

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding