Column – Een dataloos maritiem cluster

TON & teu

Een jaarlijks terugkerende sprint met mijn team is het op tijd voor de Maritieme Week opleveren van de Maritieme Monitor. Vorige week vrijdag was het klaar. Nu is het aan het secretariaat van Nederland Maritiem Land om er een mooi boekje van te maken dat vervolgens – het is immers 2020 – virtueel overhandigd gaat worden aan de minister.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Column – Een dataloos maritiem cluster | NT

Column – Een dataloos maritiem cluster

TON & teu

Een jaarlijks terugkerende sprint met mijn team is het op tijd voor de Maritieme Week opleveren van de Maritieme Monitor. Vorige week vrijdag was het klaar. Nu is het aan het secretariaat van Nederland Maritiem Land om er een mooi boekje van te maken dat vervolgens – het is immers 2020 – virtueel overhandigd gaat worden aan de minister.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen