Bunkermarkt Rotterdam wijzigt onherkenbaar door Rusland-sancties

TON & teu

Na mijn studie begon ik bij Havenbedrijf Rotterdam, waar ik me vooral richtte op het achterlandvervoer van containers. De mogelijkheid om via spoor, binnenvaart én weg containers in het achterland te krijgen, stond en staat centraal in het verhaal over de sterke concurrentiepositie van Rotterdam. Minder bekend is dat Rotterdam de belangrijkste bunkerhaven in Europa is, en na Singapore qua volume de tweede ter wereld.

Foto: Bjoern Wylezich / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Bunkermarkt Rotterdam wijzigt onherkenbaar door Rusland-sancties | NT

Bunkermarkt Rotterdam wijzigt onherkenbaar door Rusland-sancties

TON & teu

Na mijn studie begon ik bij Havenbedrijf Rotterdam, waar ik me vooral richtte op het achterlandvervoer van containers. De mogelijkheid om via spoor, binnenvaart én weg containers in het achterland te krijgen, stond en staat centraal in het verhaal over de sterke concurrentiepositie van Rotterdam. Minder bekend is dat Rotterdam de belangrijkste bunkerhaven in Europa is, en na Singapore qua volume de tweede ter wereld.

Foto: Bjoern Wylezich / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu