Bakfiets biedt nieuwe kansen voor stadslogistiek

TON & teu

Het bekende beeld van bakwagens en bestelauto’s in de binnenstad begint langzaam een beetje te verschuiven. Nadat de inzet van paard en wagen door DHL in Den Haag in de jaren negentig nog vooral ludiek was, komen er nu echt serieuze opties als het gaat om alternatieve transportmiddelen. Het is mooi om te zien dat koplopers uit de logistiek en uit dienstverlenende sectoren de stap zetten om geavanceerde bakfietsen en elektrische voertuigen zoals Carvers en Goupils in te passen in hun bedrijfsvoering.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu

Bakfiets biedt nieuwe kansen voor stadslogistiek | NT

Bakfiets biedt nieuwe kansen voor stadslogistiek

TON & teu

Het bekende beeld van bakwagens en bestelauto’s in de binnenstad begint langzaam een beetje te verschuiven. Nadat de inzet van paard en wagen door DHL in Den Haag in de jaren negentig nog vooral ludiek was, komen er nu echt serieuze opties als het gaat om alternatieve transportmiddelen. Het is mooi om te zien dat koplopers uit de logistiek en uit dienstverlenende sectoren de stap zetten om geavanceerde bakfietsen en elektrische voertuigen zoals Carvers en Goupils in te passen in hun bedrijfsvoering.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu