Commentaar – Geen haast met invoering zero emissies zones

Stadslogistiek

Gemeenten lopen achter met lokale wetgeving voor het instellen van zero emissie zones voor de stadslogistiek. Lobbypartijen als Stichting Natuur & Milieu maken zich grote zorgen dat daardoor in 2025 het afgesproken aantal van dertig tot veertig steden met uitstootvrije zones niet gehaald wordt en vinden daarom dat de Rijksoverheid in actie moet komen. Toch is het begrijpelijk dat lokale overheden er op dit moment kennelijk geen prioriteit aan geven.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Commentaar – Geen haast met invoering zero emissies zones | NT

Commentaar – Geen haast met invoering zero emissies zones

Stadslogistiek

Gemeenten lopen achter met lokale wetgeving voor het instellen van zero emissie zones voor de stadslogistiek. Lobbypartijen als Stichting Natuur & Milieu maken zich grote zorgen dat daardoor in 2025 het afgesproken aantal van dertig tot veertig steden met uitstootvrije zones niet gehaald wordt en vinden daarom dat de Rijksoverheid in actie moet komen. Toch is het begrijpelijk dat lokale overheden er op dit moment kennelijk geen prioriteit aan geven.

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu