Commentaar – Onvoldoende voor Cora bij de luchtvrachttaks

vliegbelasting

De omstreden vrachttaks is na bijna twee jaar soebatten eindelijk van de baan. Dat is vooral de verdienste geweest van de Tweede Kamer en de logistieke sector, die vlak voor het zomerreces alsnog een grondig onderzoek afdwong over de negatieve effecten van de vliegbelasting op vrachtvluchten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Commentaar – Onvoldoende voor Cora bij de luchtvrachttaks | NT

Commentaar – Onvoldoende voor Cora bij de luchtvrachttaks

vliegbelasting

De omstreden vrachttaks is na bijna twee jaar soebatten eindelijk van de baan. Dat is vooral de verdienste geweest van de Tweede Kamer en de logistieke sector, die vlak voor het zomerreces alsnog een grondig onderzoek afdwong over de negatieve effecten van de vliegbelasting op vrachtvluchten.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding