Verdozing op stand

Commentaar

De trein van nieuw logistiek vastgoed dendert maar door. De behoefte aan grote distributiecentra blijft groeien en deze ontwikkeling gaat voorlopig niet stoppen. Beleggers stoppen dan ook steeds meer geld in nieuwe logistieke panden. De discussie of we al deze ‘dozen’ wel in Nederland moeten willen, is achterhaald. Net als bij windmolens en datacenters wil niemand zo’n grote blokkendoos in zijn achtertuin, maar we kunnen simpelweg niet meer zonder. De vierkante meters van winkels in de binnensteden verschuiven naar de vierkante meters in distributiecentra.

Frasers-Property-CityLog-Campus-Breda-2, distributiecentrum

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Verdozing op stand | NT

Verdozing op stand

Commentaar

De trein van nieuw logistiek vastgoed dendert maar door. De behoefte aan grote distributiecentra blijft groeien en deze ontwikkeling gaat voorlopig niet stoppen. Beleggers stoppen dan ook steeds meer geld in nieuwe logistieke panden. De discussie of we al deze ‘dozen’ wel in Nederland moeten willen, is achterhaald. Net als bij windmolens en datacenters wil niemand zo’n grote blokkendoos in zijn achtertuin, maar we kunnen simpelweg niet meer zonder. De vierkante meters van winkels in de binnensteden verschuiven naar de vierkante meters in distributiecentra.

Frasers-Property-CityLog-Campus-Breda-2, distributiecentrum

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen