Transporteurs, kijk eens naar het toeslagenstelsel van de lijnvaart

Commentaar

De energiecrisis begint in steeds meer sectoren zand in de raderen te strooien. Waren het eerst vooral de industrie en glastuinbouw die veel last hadden van hogere brandstofprijzen, deze week zijn het de wegtransporteurs die in liquiditeitsproblemen komen door de snel stijgende dieselprijs.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Transporteurs, kijk eens naar het toeslagenstelsel van de lijnvaart | NT

Transporteurs, kijk eens naar het toeslagenstelsel van de lijnvaart

Commentaar

De energiecrisis begint in steeds meer sectoren zand in de raderen te strooien. Waren het eerst vooral de industrie en glastuinbouw die veel last hadden van hogere brandstofprijzen, deze week zijn het de wegtransporteurs die in liquiditeitsproblemen komen door de snel stijgende dieselprijs.

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen