Onverwachte exportgroei voor China na maanden van krimp

Tijdelijke piek

China exporteerde in maart bijna 15% meer goederen dan dezelfde maand vorig jaar. De afgelopen maanden daalde de Chinese export juist nog stevig. De huidige onverwachte groei komt waarschijnlijk doordat bedrijven bestellingen inhalen nadat er een einde is gemaakt aan de coronabeperkingen in het land.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Onverwachte exportgroei voor China na maanden van krimp | NT

Onverwachte exportgroei voor China na maanden van krimp

Tijdelijke piek

China exporteerde in maart bijna 15% meer goederen dan dezelfde maand vorig jaar. De afgelopen maanden daalde de Chinese export juist nog stevig. De huidige onverwachte groei komt waarschijnlijk doordat bedrijven bestellingen inhalen nadat er een einde is gemaakt aan de coronabeperkingen in het land.

Foto: Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu