Breakbulk Bremen toont weinig innovaties

Breakbulk

De breakbulksector blinkt niet uit op innovatief vlak. Tijdens Breakbulk Europe in Bremen was het echt zoeken naar noviteiten. Toch trokken Nederlandse bedrijven vorige week massaal naar de Duitse havenstad. Niet om op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen binnen breakbulk, maar vooral om te netwerken. Zien en gezien worden. 

Breakbulk Bremen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Breakbulk Bremen toont weinig innovaties | NT

Breakbulk Bremen toont weinig innovaties

Breakbulk

De breakbulksector blinkt niet uit op innovatief vlak. Tijdens Breakbulk Europe in Bremen was het echt zoeken naar noviteiten. Toch trokken Nederlandse bedrijven vorige week massaal naar de Duitse havenstad. Niet om op de hoogte te worden gebracht van de nieuwste ontwikkelingen binnen breakbulk, maar vooral om te netwerken. Zien en gezien worden. 

Breakbulk Bremen

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen