‘Hoe harder de brexit, hoe beter voor de shortsea-sector’

CCT Moerdijk

Tweederde van de activiteiten van CCT Moerdijk bestaat uit shortsea. De terminal, gelegen tussen de havenreuzen Antwerpen en Rotterdam, heeft sinds februari corona-klappen geïncasseerd, maar de shortsea groeit momenteel. Luc Smits, directeur van CCT Moerdijk, vertelt verder ook over die andere, Britse crisis. ‘Laat de brexit maar komen, wij zijn er klaar voor.’

CCT Moerdijk

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

‘Hoe harder de brexit, hoe beter voor de shortsea-sector’ | NT

‘Hoe harder de brexit, hoe beter voor de shortsea-sector’

CCT Moerdijk

Tweederde van de activiteiten van CCT Moerdijk bestaat uit shortsea. De terminal, gelegen tussen de havenreuzen Antwerpen en Rotterdam, heeft sinds februari corona-klappen geïncasseerd, maar de shortsea groeit momenteel. Luc Smits, directeur van CCT Moerdijk, vertelt verder ook over die andere, Britse crisis. ‘Laat de brexit maar komen, wij zijn er klaar voor.’

CCT Moerdijk

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding