EBS: Kansen voor droge bulk in gesloten opslag

Doorgroeien

European Bulk Services (EBS) blijft doorgroeien in de gesloten opslag. In januari zal een nieuwe loods van 50.000 kuub in de Europoort operationeel zijn. Jan de Wit, algemeen directeur van EBS, licht toe hoe hij de afgelopen periode heeft beleefd.

EBS

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

EBS: Kansen voor droge bulk in gesloten opslag | NT

EBS: Kansen voor droge bulk in gesloten opslag

Doorgroeien

European Bulk Services (EBS) blijft doorgroeien in de gesloten opslag. In januari zal een nieuwe loods van 50.000 kuub in de Europoort operationeel zijn. Jan de Wit, algemeen directeur van EBS, licht toe hoe hij de afgelopen periode heeft beleefd.

EBS

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding