Vrachtvolumes Chinese havens toch weer in neerwaartse spiraal

Lockdowns

Het gaat weer slechter met de vrachtvolumes in de Chinese havens. Hoewel er eind mei nog sprake was van herstel, heeft zich begin juni weer een daling ingezet. In de eerste week van juni daalde het gemiddelde vrachtvolume in de haven van Shanghai met 6% ten opzichte van 31 mei en lag daarmee 19% lager dan op het moment dat de gedeeltelijke lockdown in de stad begon op 12 maart.

Port,Of,Shanghai,Yangshan,At,Dusk, China

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Vrachtvolumes Chinese havens toch weer in neerwaartse spiraal | NT

Vrachtvolumes Chinese havens toch weer in neerwaartse spiraal

Lockdowns

Het gaat weer slechter met de vrachtvolumes in de Chinese havens. Hoewel er eind mei nog sprake was van herstel, heeft zich begin juni weer een daling ingezet. In de eerste week van juni daalde het gemiddelde vrachtvolume in de haven van Shanghai met 6% ten opzichte van 31 mei en lag daarmee 19% lager dan op het moment dat de gedeeltelijke lockdown in de stad begon op 12 maart.

Port,Of,Shanghai,Yangshan,At,Dusk, China

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu