Leo Ruijs: ‘Misschien meest complexe terminalproject ooit’

Interview

Containerrederij MSC krijgt op de Rotterdamse Maasvlakte op termijn de beschikking over een nieuwe terminal met zes tot zeven miljoen teu overslagcapaciteit, een mijlpaal voor de containersector in de haven. MSC’s terminaldochter TIL en overslagbedrijf ECT/Hutchison Ports hebben dit in een gezamenlijke verklaring aangekondigd. Ceo Leo Ruijs van ECT over de achtergronden van dit megaproject.

BBIE_20201021_ECT_049 (1), Leo Ruijs
Foto: ECT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Leo Ruijs: ‘Misschien meest complexe terminalproject ooit’ | NT

Leo Ruijs: ‘Misschien meest complexe terminalproject ooit’

Interview

Containerrederij MSC krijgt op de Rotterdamse Maasvlakte op termijn de beschikking over een nieuwe terminal met zes tot zeven miljoen teu overslagcapaciteit, een mijlpaal voor de containersector in de haven. MSC’s terminaldochter TIL en overslagbedrijf ECT/Hutchison Ports hebben dit in een gezamenlijke verklaring aangekondigd. Ceo Leo Ruijs van ECT over de achtergronden van dit megaproject.

BBIE_20201021_ECT_049 (1), Leo Ruijs
Foto: ECT

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen