Boudewijn Siemons nieuwe ceo (a.i.) van Havenbedrijf Rotterdam

Ad Interim

Boudewijn Siemons (58) is per 15 juli 2023 interim CEO van het Havenbedrijf Rotterdam. Vivienne de Leeuw (48) blijft aan als CFO; haar termijn is verlengd met vier jaar. Siemons is nu COO van het Havenbedrijf en daarmee verantwoordelijk voor infrastructuur en maritieme zaken. Hij zal beide functies combineren totdat een nieuwe CEO is benoemd. Siemons volgt daarmee Allard Castelein op, die deze zomer na bijna tien jaar afscheid neemt als CEO.

Foto: Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

Boudewijn Siemons nieuwe ceo (a.i.) van Havenbedrijf Rotterdam | NT

Boudewijn Siemons nieuwe ceo (a.i.) van Havenbedrijf Rotterdam

Ad Interim

Boudewijn Siemons (58) is per 15 juli 2023 interim CEO van het Havenbedrijf Rotterdam. Vivienne de Leeuw (48) blijft aan als CFO; haar termijn is verlengd met vier jaar. Siemons is nu COO van het Havenbedrijf en daarmee verantwoordelijk voor infrastructuur en maritieme zaken. Hij zal beide functies combineren totdat een nieuwe CEO is benoemd. Siemons volgt daarmee Allard Castelein op, die deze zomer na bijna tien jaar afscheid neemt als CEO.

Foto: Port of Rotterdam

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen