Fotoreportage: Koningshuizen spreken met Belgisch-Nederlands havenbedrijfsleven

Staatsbezoek in Havenhuis Antwerpen

Het Belgische en Nederlandse Koningshuis kregen donderdagmiddag een rondleiding door het Antwerpse Havenhuis en spraken met CEO’s en deelnemers aan de Belgisch-Nederlandse Havendag die gelijktijdig in de haven van Antwerpen plaatsvond. Er werd gesproken over hoe havens en hun industriële clusters kunnen samenwerken om de gedeelde ambities op het gebied van de energietransitie te realiseren. Ook was er aandacht voor de eisen die hierbij aan de haveninfrastructuur worden gesteld. Bekijk de fotoreportage van NT’s fotograaf Marko Visser.

Fotoreportage: Koningshuizen spreken met Belgisch-Nederlands havenbedrijfsleven | NT

Fotoreportage: Koningshuizen spreken met Belgisch-Nederlands havenbedrijfsleven

Staatsbezoek in Havenhuis Antwerpen

Het Belgische en Nederlandse Koningshuis kregen donderdagmiddag een rondleiding door het Antwerpse Havenhuis en spraken met CEO’s en deelnemers aan de Belgisch-Nederlandse Havendag die gelijktijdig in de haven van Antwerpen plaatsvond. Er werd gesproken over hoe havens en hun industriële clusters kunnen samenwerken om de gedeelde ambities op het gebied van de energietransitie te realiseren. Ook was er aandacht voor de eisen die hierbij aan de haveninfrastructuur worden gesteld. Bekijk de fotoreportage van NT’s fotograaf Marko Visser.