Van Moer Logistics mag containerterminal in haven van Brussel uitbreiden

20-jarige concessie

Van Moer Logistics mag niet alleen de containerterminal in de haven van Brussel verder uitbaten, maar mag hem ook uitbreiden. De haven van Brussel heeft het logistieke bedrijf uit Zwijndrecht hiervoor een twintigjarige concessie verleend, met mogelijkheid tot verlenging met nog eens tien jaar.

Foto: Port.Brussels

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu

Van Moer Logistics mag containerterminal in haven van Brussel uitbreiden | NT

Van Moer Logistics mag containerterminal in haven van Brussel uitbreiden

20-jarige concessie

Van Moer Logistics mag niet alleen de containerterminal in de haven van Brussel verder uitbaten, maar mag hem ook uitbreiden. De haven van Brussel heeft het logistieke bedrijf uit Zwijndrecht hiervoor een twintigjarige concessie verleend, met mogelijkheid tot verlenging met nog eens tien jaar.

Foto: Port.Brussels

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu