Evergreen koopt belang van 20% in Euromax Terminal op Maasvlakte

Voor 72,5 miljoen euro

De Taiwanese rederij Evergreen heeft een belang van 20% genomen in de Euromax Terminal in de haven van Rotterdam. Evergreen betaalde 72,5 miljoen voor de aandelen, wat de totale beurswaarde van de terminal op 362,5 miljoen brengt. Het Chinese Cosco heeft al sinds 2016 een minderheidsbelang in deze terminal van Hutchison Ports.

Foto: Albert Rosenbrand / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Evergreen koopt belang van 20% in Euromax Terminal op Maasvlakte | NT

Evergreen koopt belang van 20% in Euromax Terminal op Maasvlakte

Voor 72,5 miljoen euro

De Taiwanese rederij Evergreen heeft een belang van 20% genomen in de Euromax Terminal in de haven van Rotterdam. Evergreen betaalde 72,5 miljoen voor de aandelen, wat de totale beurswaarde van de terminal op 362,5 miljoen brengt. Het Chinese Cosco heeft al sinds 2016 een minderheidsbelang in deze terminal van Hutchison Ports.

Foto: Albert Rosenbrand / Shutterstock

Dit artikel verder lezen?

Word nu abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de transportsector. 

Abonneer nu