Overdevest: ’Early delivery en piektoeslag omzeilen via nieuw empty depot’

UWT-Euromax open vanaf maart 2024

De Rotterdamse Waalhaven Group is gestart met de bouw van een empty depot op de Maasvlakte. Vanaf maart 2024 moet de UWT-Euromax (naast Euromax-terminal van ECT) in bedrijf zijn. Directeur Jan Overdevest van de groep ziet op de Maasvlakte vooral kansen voor de ‘early delivery’; volle containers die op het depot nog even kunnen blijven staan tegen een ander tarief dan op de deepsea terminal. ‘Zo is ook de piektoeslag voor trucks te omzeilen’, zegt hij.

Foto: Waalhaven Group

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

Overdevest: ’Early delivery en piektoeslag omzeilen via nieuw empty depot’ | NT

Overdevest: ’Early delivery en piektoeslag omzeilen via nieuw empty depot’

UWT-Euromax open vanaf maart 2024

De Rotterdamse Waalhaven Group is gestart met de bouw van een empty depot op de Maasvlakte. Vanaf maart 2024 moet de UWT-Euromax (naast Euromax-terminal van ECT) in bedrijf zijn. Directeur Jan Overdevest van de groep ziet op de Maasvlakte vooral kansen voor de ‘early delivery’; volle containers die op het depot nog even kunnen blijven staan tegen een ander tarief dan op de deepsea terminal. ‘Zo is ook de piektoeslag voor trucks te omzeilen’, zegt hij.

Foto: Waalhaven Group

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu