‘Ondanks hausse in de pakketmarkt blijft er een rem op de prijzen’

Pakketvervoer

Ofschoon de omzet in het online-shoppen vorig jaar met 15 tot 20% is toegenomen door de coronacrisis zijn klanten niet bereid om meer te betalen voor de pakketbezorging aan huis. Ook de felle onderlinge concurrentie in de koeriersmarkt zet een rem op de prijzen. 

Foto: DHL

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 34,25 per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk de abonnementen

‘Ondanks hausse in de pakketmarkt blijft er een rem op de prijzen’ | NT

‘Ondanks hausse in de pakketmarkt blijft er een rem op de prijzen’

Pakketvervoer

Ofschoon de omzet in het online-shoppen vorig jaar met 15 tot 20% is toegenomen door de coronacrisis zijn klanten niet bereid om meer te betalen voor de pakketbezorging aan huis. Ook de felle onderlinge concurrentie in de koeriersmarkt zet een rem op de prijzen. 

Foto: DHL

Dit artikel verder lezen?

De koning wordt 57 jaar en NT trakteert:

Ontvang 57% korting op een Digitaal abonnement!

Abonneer nu