DHL gaat samen met SIA vrachtvluchten uitvoeren

Pakketmarkt

DHL Express gaat samen met Singapore Airlines (SIA) vijf nieuwe B777F’s exploiteren. De vrachtvliegtuigen, eigendom van DHL, zullen vanaf Singapore Airport in de kleuren van DHL en SIA de luchtvracht-en pakketmarkt in het Verre Oosten en Noord-Amerika bedienen, aldus de twee bedrijven. 

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding

DHL gaat samen met SIA vrachtvluchten uitvoeren | NT

DHL gaat samen met SIA vrachtvluchten uitvoeren

Pakketmarkt

DHL Express gaat samen met Singapore Airlines (SIA) vijf nieuwe B777F’s exploiteren. De vrachtvliegtuigen, eigendom van DHL, zullen vanaf Singapore Airport in de kleuren van DHL en SIA de luchtvracht-en pakketmarkt in het Verre Oosten en Noord-Amerika bedienen, aldus de twee bedrijven. 

Dit artikel verder lezen?

Word abonnee voor 17,00 10,20 per login / per maand en krijg toegang tot alle premium artikelen.

Bekijk aanbieding