Red je Pakketje krijgt naam moederbedrijf Instabox

Pakketkluizen

Red je Pakketje verandert begin 2022 zijn naam in Instabox. De Zweedse pakketbezorger nam eerder dit jaar Red je Pakketje over.

Red je Pakketje wordt Instabox 1
Foto: Instabox

Instabox is vooral bekend van de geautomatiseerde pakketkluizen. Leveringen in pakketkluizen is een trend in sommige Europese landen, maar Nederland heeft op dit gebied nog een inhaalslag te maken. Instabox plaatst daarom de komende twee jaar minimaal 4.000 pakketkluizen in Nederland. Op deze manier wil de pakketbezorger zijn service snel uitbreiden – of de gebruiker nu kiest voor thuisbezorging of bezorging in een pakketkluis.

Instabox bezorgt in de Benelux zo veel mogelijk pakketten elektrisch. Alle pakketten worden fossielvrij bezorgd, ofwel met elektrische bussen, ofwel met busjes die rijden op het fossielvrije HVO100. Instabox wil eind 2022 alle pakketten elektrisch bezorgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

Red je Pakketje krijgt naam moederbedrijf Instabox | NT

Red je Pakketje krijgt naam moederbedrijf Instabox

Pakketkluizen

Red je Pakketje verandert begin 2022 zijn naam in Instabox. De Zweedse pakketbezorger nam eerder dit jaar Red je Pakketje over.

Red je Pakketje wordt Instabox 1
Foto: Instabox

Instabox is vooral bekend van de geautomatiseerde pakketkluizen. Leveringen in pakketkluizen is een trend in sommige Europese landen, maar Nederland heeft op dit gebied nog een inhaalslag te maken. Instabox plaatst daarom de komende twee jaar minimaal 4.000 pakketkluizen in Nederland. Op deze manier wil de pakketbezorger zijn service snel uitbreiden – of de gebruiker nu kiest voor thuisbezorging of bezorging in een pakketkluis.

Instabox bezorgt in de Benelux zo veel mogelijk pakketten elektrisch. Alle pakketten worden fossielvrij bezorgd, ofwel met elektrische bussen, ofwel met busjes die rijden op het fossielvrije HVO100. Instabox wil eind 2022 alle pakketten elektrisch bezorgen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement