1 miljoen euro subsidie van Topsector Logistiek voor 4C

Chross Chain Control Centers

De Topsector Logistiek stelt 1 miljoen euro beschikbaar voor de opschaling van projecten met horizontale samenwerking, zogenaamde Cross Chain Control Centers (4C). 

De actielijn 4C van de Topsector Logistiek heeft hiervoor een aanbesteding uitgeschreven. Bedrijven kunnen binnen de scope van deze ‘prijsvraag’ projecten indienen, die door de Topsector Logistiek ondersteund worden.

Opschaling 4C

In deze prijsvraag ligt de focus op de opschaling van 4C concepten. ‘Samenwerking wordt meer en meer herkend in de sector als een belangrijke voorwaarde voor continuïteit. In de 4C actielijn van de topsector is geconstateerd dat succesvolle vormen steeds meer gestalte krijgen. Het doel is de positieve impact van deze concepten op te schalen en te versnellen’, meldt TKI Dinalog.

De totale beschikbare vergoeding is ruim 1.000.000 euro exclusief BTW. Er wordt gezocht naar projectvoorstellen met grootschalige impact op reductie van voertuigkilometers op de weg en Co2 impact. Er is ruimte voor projecten specifiek gericht op het wegtransport en in de binnenvaart. Voor inschrijvingen geldt een cofinancieringseis. Dit houdt in dat de door de deelnemer in te brengen cofinanciering, minimaal gelijk is aan de gevraagde bijdrage of toegekende prijs.

Lees alles over 4C in Nieuwsblad Transport van deze week.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement

1 miljoen euro subsidie van Topsector Logistiek voor 4C | NT

1 miljoen euro subsidie van Topsector Logistiek voor 4C

Chross Chain Control Centers

De Topsector Logistiek stelt 1 miljoen euro beschikbaar voor de opschaling van projecten met horizontale samenwerking, zogenaamde Cross Chain Control Centers (4C). 

De actielijn 4C van de Topsector Logistiek heeft hiervoor een aanbesteding uitgeschreven. Bedrijven kunnen binnen de scope van deze ‘prijsvraag’ projecten indienen, die door de Topsector Logistiek ondersteund worden.

Opschaling 4C

In deze prijsvraag ligt de focus op de opschaling van 4C concepten. ‘Samenwerking wordt meer en meer herkend in de sector als een belangrijke voorwaarde voor continuïteit. In de 4C actielijn van de topsector is geconstateerd dat succesvolle vormen steeds meer gestalte krijgen. Het doel is de positieve impact van deze concepten op te schalen en te versnellen’, meldt TKI Dinalog.

De totale beschikbare vergoeding is ruim 1.000.000 euro exclusief BTW. Er wordt gezocht naar projectvoorstellen met grootschalige impact op reductie van voertuigkilometers op de weg en Co2 impact. Er is ruimte voor projecten specifiek gericht op het wegtransport en in de binnenvaart. Voor inschrijvingen geldt een cofinancieringseis. Dit houdt in dat de door de deelnemer in te brengen cofinanciering, minimaal gelijk is aan de gevraagde bijdrage of toegekende prijs.

Lees alles over 4C in Nieuwsblad Transport van deze week.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Start abonnement